• Jadłospis


      • 18. - 24. luty

        • Poniedziałek
          18. 02.
        • Posiłek 1
          płatki owsiane na mleku (gluten), chleb dyniowy (gluten) z masłem (mleko), kiełbasa drobiowa, ser żółty (mleko),  papryka,herbata owocowa
        • Posiłek 2
          zupa brokułowa z ziemniakami (seler, gluten), gołąbki b/zawijania, sos pomidorowy, jabłko, kompot wieloowocowy
        • Posiłek 3
          biszkopty (gluten), pomarańcza
        • Wtorek
          19. 02.
        • Posiłek 1
          zacierka na mleku (gluten), bułka razowa z masłem, (mleko, gluten) , pasta rybno-jajeczna, ogórek kiszony, herbata ziołowa
        • Posiłek 2
          żurek z jajkiem i kiełbasą (seler, mleko, gluten, jajka), ziemniaki z koperkiem, kotlet z fasoli i kaszy jaglanej (jajka, gluten), sos chrzanowy (mleko, gluten), surówka z białej kapusty, marchewki, jabłka, kompot aroniowy
        • Posiłek 3
          budyń truskawkowy(mleko), jabłko
        • Środa
          20. 02.
        • Posiłek 1
          kakao(mleko),  chleb wieloziarnisty z masłem, (gluten, mleko), wiórki jajka, szynka tradycyjna ,szczypiorek, rzodkiewka
        • Posiłek 2
          zupa ogórkowa z ryżem (seler, mleko), pierogi leniwe, polewa jogurtowa, soczek wielowarzywny
        • Posiłek 3
          chlebek żytni (gluten), banan
        • Czwartek
          21. 02.
        • Posiłek 1
          makaron na mleku, chleb graham z masłem(gluten, mleko), jajecznica ze szczypiorkiem i kiełbasą, herbata z miodem i cytryną
        • Posiłek 2
          zupa ogórkowa z ryżem (seler, mleko,), pierogi leniwe, polewa jogurtowa, soczek wielowarzywny
        • Posiłek 3
          wafle z nutellą (wyrób własny), woda
        • Piątek
          22. 02.
        • Posiłek 1
          kawa z mlekiem chleb wieloziarnisty z masłem(gluten, mleko), ser biały z rzodkiewka i szczypiorkiem(mleko), marchewka do chrupania
        • Posiłek 2
          zupa pomidorowa z makaronem (seler, gluten, mleko), ryba w cieście (jajka, ryba, gluten), ziemniaki z koperkiem, surówka z selera, jabłka i orzechów, kompot wieloowocowy
        • Posiłek 3
          kiwi, wafle ryżowe (gluten)
        • Sobota
          23. 02.
        • Nieczynna
        • Niedziela
          24. 02.
        • Nieczynna
      • Alergeny

        OZNACZENIA ALERGENÓW WYSTĘPUJĄCYCH W POSIŁKACH;
        1 zboża zawierające gluten,
        3 jaja i produkty pochodne,
        4 ryby i pochodne,
        5 orzechy,
        6 soja i pochodne,
        7 mleko i pochodne,
        9 seler,
        10 gorczyca,
        11 sezam,
        13 łubin,
        14 mięczaki

        ZASTRZEGAMY SOBIE  ZMIANY W JADŁOSPISIE

    • Kontakt

      • Przedszkole Publiczne Układanka
      • 55-010 Święta Katarzyna, ul. Dąbrowskiego 3
      • przedszkole.katarzyna@gmail.com
      • 71 311 62 46
      • tel. 601776195 e-mail: dyrektor.katarzyna@gmail.com
      • tel. 601776185 e-mail: wicedyrektor.katarzyna@gmail.com
      • tel. 601776198 e-mail: intendent.katarzyna@gmail.com
      • e-mail: ksiegowosc.katarzyna@gmail.com
  • Dokumenty

                

    Partnerzy